Trött tjej

Vill bara ha tillbaka min iphone... hur kan man va så rå? Så fruktansvärt jävlig.. men nu VET jag. Jag vet vem som har den, och jag kan säga att han kommer att få det jobbigt. Idiot
 
Började dagen md en sväng på polisstationen, sen blev det skola. Kan säga att ett lov har aldrig passat så bra som just på fredag. Då blir det sportlov, äntligen. Ska verkligen vila upp mig, och ta tag i vissa saker. Får se vart det slutar men har några punkter jag ska hinna bocka av innan lovet tar slut. Nu blir det en film i sängen efter en sväng på stan med två goda vänner. Sov sött!
Publicerat: 2013-02-26 @ 21:40:39


Handikappad

Fredag den 22 februari - Fruktansvärd kväll ute. Jag började aftonen med att jobba, vid 22 slutade vi och for till Erik och festa. Förfesten var trevlig och bjöd på många skratt, men när jag väl kom ut på krogen så försvann min mobil UR MIN BAKFICKA, inom dom 5 första minuterna. Inte den bästa kvällen ute om jag säger så. Så min nya iphone är stulen, hittade även mitt skal på golvet senare.. så ganska uppenbart att jag iallafall inte tappat den. Men men, vad ska man göra, jag vet på ett ungefär vem som tagit den men det finns inget att göra åt det.
Publicerat: 2013-02-25 @ 12:20:14


Forever alone

Tisdag idag, fettisdag dessutom, för mig är det inget speciellt. Det ända som slår mig denhär veckan är att det är alla hjärtans dag på torsdag, och den ska jag fira med mig själv.... medans alla andra har sina fina pojkvänner får jag slå på en romantisk film och leva mig in i den istället! supermysigt va? Nej.
 
 
Publicerat: 2013-02-12 @ 17:28:20


Film & blåbär

Kvällsmys innan frugan (Paulina) kommer med film och blåbär efter träning och ett oväntat besök av Astrid!

Publicerat: 2013-02-06 @ 20:01:16


- Lost -

 

Now you're lost

Lost in the heat of it all

Girl you know you're lost

Lost in the thrill of it all

Publicerat: 2013-02-06 @ 12:25:09


En sen julklapp

Tack Emmeli♥
 
 
Kvällen har spenderats med min fina Emmeli, vi strosa runt på stan, snacka massa skit och kvällen slutade med bio. Ego var namnet och jag rekommenderar den starkt med tanke på att huvudpersonen var riktigt snygg, ögongodis minst sagt!
Publicerat: 2013-02-06 @ 00:54:08


Ett år sen just nu..

Sitter med en klump i magen. Ett år sen du försvann, ett år sen du lämnade oss, ett år sen jag satt på sjukhuset och höll dig i handen medans du somnade in.. Jag älskar dig fortfarande lika mycket som då, men skulle göra allt i världen för att få träffa dig igen. Det går inte beskriva hur stor saknaden är. Du fanns alltid där för mig, när än jag behövde dig, vilken tid som helst på dygnet. Vi delade allt, tankar åsikter till och med kläder i vissa fall. Du var min bästa vän, en familjemedlem, min farmor. Jag älskar dig! ♥
Sover med ett ljus tänt inatt, i din lykta, bredvid din lampa, på ditt skrivbord
 
 
Publicerat: 2013-02-06 @ 00:48:40



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!