Saknar er

Nu är studenten tagen för ca 1,5 månader sen. Så nu är frågan -Vad händer nu? Just nu jobbar jag som personlig assistent och servitris på Verandan. Helt okej men jag vill komma lite längre än så. Har inga planer på att plugga just nu, men en flytt söderut kanske skulle vara något. Får helt enkelt se vart det leder!
Publicerat: 2013-07-17 @ 19:03:51


Hej igen!

Funderar lite på att börja blogga igen och berätta om mitt otroligt intressanta liv! (Var inte ironisk) Men har inte riktigt bestämt mig. Så ni idioter som fortfarande läser inte ska behöva läsa samma sak om och om igen haha ;)
 
Något jag kan tycka är tråkigt med att inte blogga är att man inte kommer ihåg vad man gjort, i alla fall inte jag som har minnet som en guldfisk. Så nu när jag läser igenom gamla inlägg inser jag att mer än hälften av allt jag har gjort har jag glömt bort, så det kan vara ganska kul att ha kvar senare.
Men för er som inte har annat för er kan det ju också vara roligt och höra var som händer!
 
Mitt sista inlägg på bloggen handlade om att en kille tog min mobil, vilket jag hade ångrat om jag var i hans kläder. Historien slutade nämligen lyckligt, för mig. Jag listade som sagt ut vem killen var och styrde en liten husrannsakan åt polisen så en vecka efter stölden fick jag tillbaka den.
 
Men hur som helst, det kanske dyker upp några inlägg lite här och där i framtiden, vi får väl se.
 
Peace ♥
Publicerat: 2013-07-17 @ 18:56:09



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!