otur..

Igår blev det att ligga ute på stranden med emmeli i storhamn hela dagen.

 <jag, emmeli>

Och på afton när jag hade kört hem kom ronja och robin och va hos mig ett tag, det var trevligt, men helt plötsligt kom vi på att ta bilden in till stan och köpa en korv, och när vi hade passerat rondellen i stan gick robins bil sönder.. så vi stod där ett tag och vänta på någon som skulle komma och dra bilden till ursviken.. ja, de va min kväll!

Publicerat: 2011-07-29 @ 11:17:47


Hos pappa i stugan

Igår kväll tog jag och Viktor moppen ut till storhamn där min pappa har stugan. När när vi kom fram grillade vi en stund innan vi gick isäng. Tråkigt nog for Viktor väldigt tidigt imorse för att han skulle in till stan för att klippa sig. DET BLEV SIDECUT!! Inte vad jag hade förväntat mig av han, men gulligt blev de! Iaf unnder dagen har jag varit mestadels ute på havet. Jag har kört vattenskoter, åkt båt, och nästan det roligaste av allt, åkt med en ring bakom båten, super kul!! Efter det blev det räkmacka och grillning! Nu har jag tagit moppen hem till Viktor så jag hinner vara med han en stund innan han drar till Umeå imorgon... DESSUTOM måste jag kliva upp 5 på morgonen innan han far... DRYGT
Slänger ut några bilder från gårdagen/dagen. Puss





 Pappa håller på att bygga en pool!

 Mimmi på båten!

 Min plutt


















Ha en trevligt kväll!
Publicerat: 2011-07-27 @ 22:16:29


hej

Sitter hos farmor och överför pengar. Har köpt en jätte snygg conjakfärgad väska! Eller får väl se om den är lika snygg irl. Har inte skrivit på ett tag nu, men jag har befunnit mig i stan hos min pojkvän i några dagar och varit på trästocks med kompisar och Viktor, har haft en väldigt trevlig helg. Idag blir det att ta bussen till Norsjö och jag stannar där till imorgon. Men denhär gången är nog bara jag och mamma där med hundarna. Jag har tagit lite bilder under dagarna men inte hunnit lägga in dom på datorn. Men imorgon kommer jag hem och lägger ut!

Ha en trevlig dag/kväll, puss
Publicerat: 2011-07-24 @ 13:08:48


Stugan

Har varit i stugan i några dagar nu det är därför jag inte skrivit något, nu far jag vidare till en kompis i stan! Skriver och lägger ut bilder sen, puss!
Publicerat: 2011-07-19 @ 15:59:53


Trevlig dag!

Dagen började med att jag och ronja la oss ute och sola ett tag, sedan for vi hem till henne och red!! Jag har inte ridit på väldigt väldigt länge och det var faktist väldigt mysigt! Efter det tog vi bussen in till stan, jag köpte presenter till mamma, och även ett par nya skor till mig själv. Tyckte verkligen om dom! I kväll har jag varit jag med Astrid och Sandra.
 Fick åka traktor med min bonde <3







 LIte kvällsgott!
 Puss!
Publicerat: 2011-07-16 @ 03:17:19


Hann inte säga igår..

GRATTIS MAMMAAA!! <3
Blir att fira mamma till helgen i stugan!
Publicerat: 2011-07-16 @ 03:11:00


Ronjiiiiii

Som det kanske syns har jag varit med Sandra. Det blev tre nätter i bure, vi har mest bara pratat, men igår kom även palle och mickan. Riktigt trevligt kväll måste jag säga, trots en väldigt sen kväll, det måste vi göra om! Sandra har tyvärr jobbat under dagarna så jag fick roa mig själv, blev bl.a en snabb sväng på solariumet, var till banken och satt över pengar for en sväng till Innervik osv. 

Vaknade imorse av sandras j*vla väckarklocka... har aldrig varit med om ngt värre! Iaf hon skulle på möte så jag for till min farmor och sola en stund, for efter de upp på solbacken med Paulina i några timmar. Hade tänkt hitta en present åt mamma som fyller år imorgon, men det blev inte riktigt som jag hade tänkt..

Ikväll blir det att umgås med min kära vän Ronja! Det var ett bra tag sen, men nu jäklar ska det bli bättring!!

 Puss hjärtat:* <3
Publicerat: 2011-07-14 @ 22:59:41


DOGGYSAN

   <3
Publicerat: 2011-07-12 @ 20:34:41


<3

Publicerat: 2011-07-11 @ 19:43:35


19.42

Nu var det ett tag sen jag skrev, men jag har verkligen haft så mycket för mig att jag inte har hunnit!
Jag har egentligen inte tid att skriva ikväll heller, för jag ska skynda mig att fara vidare till Sandra i Bureå <3 SAKNAR DIG GUMMAN!! Här är iaf lite bilder från helgen!

 Jag och viktoria var ute på en långpromenad igår kväll! Hur härligt som helst och vi hade väldigt mycket att prata om, man får aldrig tråkigt med henne! <3


 Jag har spenderat tre långa dagar och nätter med två tok. (Viktor till höger, Jens, viktors kompis till vänster) Har varit riktigt roligt, men dom kan också vara pain in the ass, minst sagt! Vi har varit på vitbergsabadet en dag och första dagen så var vi på beachsoccern i Boviken.

 
 Såhär har jag sett ut, mestadels hela helgen!
 JAG HAR KLIPPT MIG SJÄLV! Jag klippte mig mer än vad som syns på bilden men blev faktist nöjd!
 Ganska mke hår...
 Köpte Apoliva, ska bli intressant att testa.

Publicerat: 2011-07-11 @ 19:42:24


Torsdag

Hade riktigt trevligt i bygsiljum! Blev att spela mke volleyboll och ligga på storsand i solen. Hinner inte skriva så mke fr nu ska jag vidare mot stan men jag lägger upp lite bilder!





 HAHA ops,

Publicerat: 2011-07-06 @ 20:18:41


>Bygdsiljum

Ännu en natt hos Viktor, fick vänta väligt sent igår innan jag for till han pga att han spelade fotboll i storuman. Passade på att ta en promenad i ungefär två timmar! Hann även bli nerdragen i vattnet underdagen av min kära vän Viktoria. det var väldigt KALLT.
 



Ikväll blire att ta moppen till bygdsiljum, alltså astrid.
Vi hittar alltid på ngt galet, så vi ser väl vad det blir denhär gången!





Måste tyvärr lämna skruttan hemma.. <3

Publicerat: 2011-07-04 @ 18:24:15


Duktiga

HAHHAjag och astridd....




Såhär ser de ut då jag och astrid tältar...
Publicerat: 2011-07-03 @ 02:12:40


Dålig uppdatering!

Jag vet att jag inte uppdaterat så mke, men jag har helt enkelt inte haft tid, ellerorkat om man får säga så! Jag lägger ut lite bilder på vad jag gjort förutom att jag jobbat nästan varenda dag hela tiden känns det som! Fast idag var sista dan förutom i agusti då jag jobbar två veckor till.







Publicerat: 2011-07-03 @ 02:08:12



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!