SISTA DAGEN

Snart looooooooov!!
Har inte hunnit planera så mycket under denhär stressiga veckan.
Men såhär lång har jag kommit:

*Lördag, söndag, Jobba
*Måndag, Vara hos småkusinerna sen tjejkväll!
*Tisdag, jobba AIK
*Fredag 18års fest! Taggaa!

Kusin Gusten!


Nu drar jag till skolan, Puss!

Publicerat: 2011-10-28 @ 10:02:14


GÅRDAGEN

Plugg, plugg, plugg med fina flickor + pizzaa♥














puss

Publicerat: 2011-10-27 @ 23:27:43


ORDINARY PEOPLE

Publicerat: 2011-10-25 @ 19:34:00


KLASSFEST

Har haft en liten bloggpaus nu över helgen, men nu är jag igång igen!

Fredag blev som sagt att vara hos Sara med Jag, Astrid, Mikaela, Palle och Sara såklart! Hade jätte mysigt med tjejerna och det blev att spelade spel och bara prata. Väldigt lugnt och skönt. För hem kring kvart över 12.

Lördag blev en stressdag... jag vaknade och hann duscha och göra mig klar sen kl 4 började jag jobba på isladan.. direkt efter det SPRANG jag (nästan) till faramor och gjorde mig klar, sen kom Sara och hämta mig och vi for på klassfest, med våran kära klass! Hade grymt kul! Det måste vi göra om! Synd bara att jag inte tänkte på att ta egna bilder..

Här hitta jag iaf en bild på Jag och Linnea!


Och vår fina klass!


Dagen därpå, söndag, blev det att stiga upp med ett leende kl 5.... Började jobba på Johanna i Parken kl 6.. Var min första dag där. Det gick ganska bra faktist, trodde det skulle gå sämre. Det var stressigt värre, men tiden rusade iväg och vid 2 tiden slutade jag. Hade så ont i fötterna att jag inte kunde gå, och min mage skrek efter mat, tur jag har farmor!

Idag har jag haft en vanlig dag på skolan förutom att jag aldrig känt mig såhär sliten förut.. Nu sitter jag med uppgifter från skolan och snart blir det att ta min lilla vovve ut på promenad.

Ha en bra kväll. GODNATT

Publicerat: 2011-10-24 @ 19:53:42


HOS SARA

Ikväll blir det spel och mys med fina tjejer!







PUSS

Publicerat: 2011-10-21 @ 22:11:19


MOT SKOLAN

Såhär blev håret.



Puss!

Publicerat: 2011-10-20 @ 09:15:26


THIS LIKE THAT

Publicerat: 2011-10-19 @ 18:59:38


COLOURS

Jag själv klär mig inte i så många färger, men det är verkligen härligt att se på!
Vilka kläder alltså!



Publicerat: 2011-10-18 @ 19:47:07


JAG REKOMMENDERAR

En väldigt bra rengöringsserie (enligt mig) är Clean start's produkter! Jag hade väldigt ojämn balans i min hud. Alltså fick mycket "små finnar". Men sen jag köpt några produkter ur denhär serien har jag fått mycket renare hud, mindre finnar eller pormaskar, bara allmänt bättre! Så jag skulle rekommendera att testa detta! Finns att köpa på EGO.





Testa!

Publicerat: 2011-10-18 @ 19:29:42


HELT DÖD!

HAR SKFFAT ETT JOBB!

Tror jag iaf!;) Känns riktigt bra! Ska fara och "testjobba" på söndag morgon kl 6.. kändes lite jobbigt men bara att bita ihop! Taggar lördagkväll med klassen! Får bli en lite tidigare kväll än vad jag hade tänkt nu, men ska ändå försöka ha så kul som möjligt av tiden jag hinner vara där!

Igår bloggade jag inte, var jag så trött.. vi hade bad kl två och jag och några stycken stannade kvar efter lektionen och var där till 6 ungefär, så jag var helt slut! Men vi badade inte bara utan bastade och gjorde hårinpackning osv, mycket trevligt! Dagen slutade tidigt med att jag somna hos viktor några timmar före han.. ;)

Idag har jag haft en vanlig skoldag sen gick jag på stan och hittade ett par nya jeans. Köpte ett par svarta för att jag var tvungen ha svarta byxor när jag ska jobba på söndag, och mina gamla var lix så fula och urtvättade..

Nu ikväll blir det att följa Viktor till Olles och se fotboll med han och hans kompisar. 

Ha en bra kväll, Pusssss

Publicerat: 2011-10-18 @ 19:13:55


AUTUMN






















Snart är det vinter igen..
Publicerat: 2011-10-16 @ 17:00:53


NYKLIPPT!

Har inte skrivit nu på flera dagar.. Har varit stressad hela veckan inför prov och annat, hade ett prov i NK i fredags och det gick väl sådär. Fick även igen mitt matte prov:

SUPERNÖJD!!!


Sen har jag inte hunnit göra så mycket annat, jobbade i torsdags på hockeyn då Aik vann mot Luleå med 3-2 i slutsekunderna.
Igår (fredag) var jag på attityd och klippte mig (!!!) Behövdes verkligen, hon tog lite mer än en decimeter på längden, känner mig naken... Bild kommer sen!
Före det har jag nästan bara pluggat.
Och idag, lördag, har jag bara varit hemma och tagit det lugnt.



Ha en mysig kväll! Puss
Publicerat: 2011-10-15 @ 22:18:53


MYSKVÄLL

Ikväll blir det mys framför tv:n med viktor!
Känns så kallt, så vi bakar en blåbärspaj, och kokar choklad!


Igår, påväg till solbacken.

Publicerat: 2011-10-12 @ 18:03:46


OMG





hahaha...
Publicerat: 2011-10-11 @ 09:35:17


13.57

Vilken lättnad! Helgen har varit riktigt skön, hittills iaf, veckan har varit så stressig att jag inte kunnat tänka klart.. Prov och läxor i högar kändes det som, men ser inte fram emot veckan som kommer... den ser ungefär likadan ut. Så i helgen jag har laddat upp med en kväll med fina kompisar i fredags hos Sandra,
och igår sprang jag på stan och köpt lite saker som behövdes. Blev två tröjor, handskar osv! Glömde sedan bort tiden, så blev sen tilll Viktors match.. men hann iaf se sista 5 minuterna!;) Påväg till norrvalla så insåg jag hur fort hösten kommit.. helt sjuk va fort det har gått!



Nu blir det att lida genom den långa vintern och göra det bästa som går av det.

Idag ska jag hem till min älskade vovve Molly, och ha en lugn kväll hemma.





Publicerat: 2011-10-08 @ 22:20:58


LIKE IT, OR NOT

Gillas



















Publicerat: 2011-10-08 @ 20:58:40


ORKAR INTE

Jag vet att jag sagt dethär förut, men jag orkar inte skriva ikväll, sitter och pluggar... har fan prov jämt och ständigt nu...

Är jääääääääätte arg....




Skullle ha varit skönt att bara åka tillbaka till sthlm till denna söta tjej! Saknar dig!

Publicerat: 2011-10-05 @ 20:44:47


21.28

Helt värdelös dag. Har verkligen inte gjort någon nytta alls. Elr om plugga är till ngn nytta?

ELLER förresten! Planerar en resa;) Men får se hur det blir med det... skulle varkligen vara hur kul som helst! Jag har råd och jag gör som jag vill om jag far, och jag har en kompis att fara med.. så det är inte där det sitter! Men får se hur det blir.

Min kväll ska som vanligt bli att sitta med en bok och plugga. Så har inte så mycket mer att säga för ikväll, får hoppas att morgondagen bjuder på något roligare!

Haha..  jag bjuder på världens fulaste bild från i söndags då vi firde Chris!
 
Publicerat: 2011-10-03 @ 21:20:32


HELGEN

Plugg, plugg, plugg.. ikväll sitter jag och pluggar in alla ben och muskler i kroppen..



 Men ska inte klaga har haft en grymt kul helg för övrigt!
*Fredagkväll, då var jag i stan hos Sofia på sjungande, där var Sandra och Josse +  andra människor. Har inte så mycket mer att säga om den kvällen men, det var iaf kul!

*Igår, lördag blev att överraska Astrid, lurade henne att hon skulle komma till mig, så jag sa att vi kunde hämta henne halvvägs alltså jag och "mamma". Så hon kom cyklandes till burträsk. Där mötte jag upp henne och sa att mamma väntade på OK. När vi gått en bit så satt jag på henne ögonbindel, hahaha.. ja sen satt vi oss i en bil (där filip, ronja och viktoria satt), åkte omkring och skrämde upp Astrid lite som snabbt märkte att det inte var min mamma som körde, for sen till filip, Astrid hade ingen aning om dethär..  när vi kommit hem till Filip hade vi gjort glass och bananer, paket och annat, där vi sedan spenderade kvällen med massa trevligt folk som kom lite senare, det kom många fler än vi tänkt iaf! Hur kul som helst, blev verkligen lyckat!

Jag vet att jag är dålig på att ta bilder men ska bättra mig;) glömmer alltid bort det..
Men nu ska jag fortsätta att plugga, ha en riktigt skön kväll och missa inte Jersey Shore på MTV ikv kl 22!;)

Puss!

Publicerat: 2011-10-02 @ 20:34:10



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!