GODKVÄLL

Orka inte säja ngt, värdelös dag. Blickar framåt.
 
 
Publicerat: 2012-10-30 @ 19:10:07


ONSDAG

Hemma idag, sörjer att jag förstört min Iphone. ALLT är borta, råkade totalåterställa den, så bilder (över 2000st), alla kontakter, alla appar, allt är borta, känns faktist förjävligt. Sjukt att man kan bli så beroende av en sån liten grej? Aja, jag smälter väl det med tiden hoppas jag.
Idag ska jag vara hemma hos mamma så länge jag kan och göra bort lite plugg, sen blir det att ta bussen till stan och fara och jobba på hockeyn. Jag hade så gärna hunnit fara och träna idag också, men tyvärr hinner jag nog inte klämma in det någonstans.. Har börjat om att träna på friskvårds! Känns riktigt bra. Dags att bränna lite fett hade jag tänkt! ;)
 
 
 
Publicerat: 2012-10-24 @ 11:58:15


TRUE

Publicerat: 2012-10-10 @ 19:14:45


SJUK

 
Hemma från skolan idag, har haft så grymt ont i magen inatt.. Så det får bli att ligga hemma och plugga, skrev ingenting i helgen, hade fullt upp! Fredagen blev riktigt rolig, först var det förfest hos mig med massa brudar efter det krogen och sen efterfest. Var väl hemma nån gång kring 6 på morgonen.
Dan efter, lördag, bakis som jag var släpade jag mig till max med Carro och tryckte en välbehöv hamburgare sen vidare till hockeyn för jobb, och efter det stressade jag hem och gjorde mig klar för förfest med andra tjejer, 3 stycken hade fyllt 18 så det blev en liten fest för dom! Riktigt roligt, sen krogen såklart!
Söndagmorgon kl 7 va jag på verandan för jobb.. Kan säga att när jag kom hem vid 3 tiden sov jag i 13 timmar. Jag var såå trött! Kanske inte så konstigt ;)
 
Denhär veckan har varit ganska lugn, jobbade i måndags efter skolan i patrullen som personlig assistent, som ni märker har jag tre olika jobb, hehe inte helt fel!
 
Från fredag kväll
 
Från lördag kväll
 
Tack för i helgen alla som va med!
 
 
Publicerat: 2012-10-03 @ 14:56:48



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!